torsdag 1 december 2011

Modeller sökes!

Lite sen uppdatering men, för er som följer oss på Facebook har förhoppningsvis tagit del av informationen, att vår premiärvisning som skulle ha ägt rum under eventet RAW!
den 25 november blev tyvärr inställt och framflyttat till i vår istället. Jätte tråkigt men det är bara att blicka framåt. Förhoppningsvis känner Ni alla underbara ett större behov av inspiration när vårkänslorna börjar knoppa!!

Därför har vi nu börjat planera inför nästa moove!!
Vi på Beautiful Garbage kommer att börja det nya året med att göra några olika sammarbeten för att skapa inspirationsbilder a´la BG anda och först ut är tillsammans med
Susanne Säbb Danielsson och hennes Spader Madames Retro & Vintage i Vikarbyn/Rättvik.
Helt otrolig butik, åk dit!!

Petra kommer att stå som ansvarig för själva fotograferingen och Malin styling/modell hunting och det vi söker nu är alltså modeller till detta uppdrag!
När det gäller våra klädekollektioner vänder vi oss för tillfället till er tjejer och därför vill vi trycka lite extra på grabb fronten nu under fotograferingen för att visa att vi finns till även för er! Men det kommer även plåtas på tjejer. OCH även äldre, och då menar jag att vi söker äldre som faller innanför ramen; grått hår och rynkor fulla med livets fantastiskt historia bakom!!
Så alltså, tjejer/grabbar/pensionärer vi vill ha er!

Har Ni något föslag på någon som Ni tror skulle passa oss som handen i handsken så tveka inte utan släng iväg ett mejl till oss; info@beautifulgarbe.nu


Bli inte förskräckt om Ni skulle känna er ut tittade av någon av oss, det är nog förmodligen för att vi tycker att just Du är en potentiell heting som kan bli vårt ansikte utåt! ;)



All Kärlek!
Bladh & Borén